Cel mai simplu si operativ mijloc este sa ne trimiteti grafica prin e-mail la adresa office@global-evolution.ro. Daca fisierele cu grafica depasesc 5 MB va recomandam transmiterea fisierelor prin intermediul serviciului TRANSFER.RO.

Ce facem daca grafica nu este in formatul solicitat?

Grafica sau logoul dvs. ar trebui sa fie in forma vectorizata la firma care a conceput logoul dvs. In cazul in care nu este, grafica trebuie vectorizata, serviciu care-l putem presta si noi si care costa intre 5-20 EURO in functie de complexitatea graficii.

Ce inseamna cliseu serigrafic sau tampografic?


 Cliseul serigrafic sau tampografic este forma de baza a graficii dvs,  dupa care se fac imprimeurile pe produse. Aceste clisee sunt de  unica folosinta.

 Cum se stabileste nuanta de culori?

 Nuanta corecta de culori se stabileste cu exactitate conform paletei  Pantone, care furnizeaza codul culorii. In mare parte putem  inscriptiona conform acestor standarde, dar tinand cont si de  nuantele disponibile din partea producatorilor de vopsele, care nu  sunt potrivite pe toate tipurile de materiale. In aceste situatii va  recomandam o nuanta foarte apropiata de cea solicitata.


 Se poate obtine o mostra inscriptionata inaintea personalizarii intregii  comenzi?

 Da, va putem furniza astfel de mostre dar sunt contracost. Din cauza  sirului de operatii tehnologice necesare personalizarii unei singure  bucati dintr-un articol, costul personalizarii mostrelor este de 30  EURO/buc.

Comanda Agende A4 datate zilnic LUX

Agende nedatate